Парис Хилтън собственоръчно се присмя на Фики в социалните мрежи. Поводът

...
Парис Хилтън собственоръчно се присмя на Фики в социалните мрежи. Поводът
Коментари Харесай

Парис Хилтън прочу Фики Стораро в цял свят, ето как

Парис Хилтън  собственоръчно се присмя на Фики в обществените мрежи. Поводът е изскочило зърно в потника на БГ артиста по време на концерт. Под фотографията на сина на Стораро, която Парис разгласява, тя написа:,,Когато зърното ти най-сетне осъзнае, че е мощна самостоятелна жена и никоя риза не може да го задържи “, това бе несъмнено като смешно от стотици хиляди почитатели на хотелиерската наследница.

Тя го разгласява в страница за мемове - къси видео или снимкови смехории. Нейна последователка, подвизаваща се като Секси 7, съпостави Фики с нещо като родната поговорка „ на свинче звънче “ и добави, че очевидно е прекалил с тренировките във фитнеса. Доста българи също се включиха, само че някои припомнят, че хотелиерската наследница, която е „ известна с това, че е известна “, също е имала сходни изскачания на зърна и гърди на публични места.

Снимката на  Фики  и зърното му, оплетено в мрежата на потника, е от 2016 година и преди време провокира много възторг из родния нет. Явно няколко години по-късно тя е стигнала и до погледа на Хилтън. Тя две години по-рано имаше също сходно изскачане на зърната. По това време Парис се правеше на певица и през 2014 година на концерт инцидентно или не, само че и двете и зърна се демонстрираха над роклята й, написа „ Телеграф “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР